avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Sint ZENOVIA, am cumparat un teren NUMAI pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Sint ZENOVIA, am cumparat un teren NUMAI pe numele ...

Buna ziua! Sint ZENOVIA, am cumparat un teren NUMAI pe numele meu SI CU BANII MEI pe care e un inceput de constructie farà acoperis . in actul de cumparare nu a fost scris de notar ca e inceputa constructia, este scris doar ca exista o autorizatie inca valabila pe numele celui de la care am cumparat si urmeaza sa reinnoiesc autorizatia pe numele meu... intreb :daca trebuie sa platesc impozit pe constructie in momentul de fata sau platesc impozit numai pe teren? IAR daca vreau sa trec concubinul in autorizatia de constructie, cind trebuie sa.l trec acum la inceput de constructie sau cind terminam ?SI AR PUTEA sa bage pe cineva in casa daca eu sint plecata in strainatate la munca, sa nu pot intra in casa? C'è drepturi sint in caz de concubinaj? POATE VINDE PARTEA LUI FARA MINE? SAU POATE SA ADUCA ALTE PERSOANE SA LOCUIASCA CU EL? VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2022
Gatin zenovia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gatin zenovia , utilizator 09:35, 20 Noiembrie 2022
De ce va complicati sa il bagati pe concubin undeva? Daca banii sunt ai dvs, lasati lucrurile asa, luati autirizatie de una singura.
Cat sunteti cu cincubinul va lucui si el acolo cand terminati casa, e destul
Nu se plateste impozit decât duoa receptie.
Multumesc pt raspuns! Am o alta problema...EU dupa ce am cumparat terenul mai sus mentionat am lasat procura concubinului sa ma reprezine in numele meu SI numai pt mine fara sa instraineze , sa se ocupe de administratia si constructia casei ..in ce mod m.ar putea trişa?pun problema pt ca eu sint plecata la munca si daca el nu construieste mai departe si autorizatia scade,e posibil sa platesc vreo amenda pentru ca aceasta constructie inceputa si farà acoperis nu e trecuta in actul de proprietate...este scris ca am cumparat numai terenul...voi fi sanctionata de lege daca nu termin lucrarea? Sa zic prin absurd ca nu mai sint ajutata de el sa faca treaba mai departe trebuie sa fac din nou toate actele?iar daca as vinde iar ce piedici as avea ...???multumesc!
Daca autorizatia de constructie a scazut pt a doua oara cu o luna inainte sa cumpar terenul si constructia inceputa ..(specific cã constructia nu e trecuta in act...apare numai terenul ) si autorizatia a fost deja schimbata de 2 ori....eu acum pot prelungi iar pt a Treia oara, ca nou proprietar?..VA rog mult sa ma lamuriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatii si mosteniri nelluta nelluta [b]sunt in divort iar concubinul meu la fel,ulterior intentarii proceselor de divort am inceput constructia unei case pe un teren mostenit numai de el.Acum ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren si constructie neterminata felisana felisana Buna ziua! As dori achizitionarea unui teren care are o constructie realizata in rosu in proportie de 50%. As vrea sa stiu daca se pot achizitiona astfel ... (vezi toată discuția)
Transferul, transmiterea autorizatiei de construire impreuna cu terenul Se pot transmite drepturile ce decurg din autorizaţia de construire cu proiectul tehnic, certificatul de urbanism in termenul de valabilitate cu menţiunea ... (vezi toată discuția)