avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neachitarea drepturilor salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neachitarea drepturilor salariale

am lucrat doua luni la un magazin non stop ca vinzatoare.in doua luni,am primit 200 ron. am lucrat 3 saptamini in tura de noapte.nu am semnat protectia muncii.am aflat ca contractul meu de munca este inregistrat la ITM IASI. salariul era fixat la 600 ron pe luna.am cerut sa mi se faca lichidarea,nu mi-au facut-o.am fost la itm-iasi, am reclamat acum o spatamina si am fost si la tribunalul muncii,pentru a-mi primi drepturile salariale.ce ma mai sfatuiti sa mai fac? cit oare dureaza pina ce voi fi citata la tribunalul muncii? va multumesc.iulia-iasi.:(:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 2 Decembrie 2009
De la ITM veti primi raspuns in termen de 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii.

Cand ati depus cererea la Tribunal , trebuia sa va dea si un termen in cunostinta de cauza - acesta fiind primul termen de judecata. Mergeti la arhiva instantei si aflati care este primul termen de judecata.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere lipsa stefan192 stefan192 Salutare, am o nelămurire si sper ca cineva de aici sa ma ajute cu ea, lucrez într-o fabrica unde se produce non stop, problema este ca nu prea avem zile ... (vezi toată discuția)
Dosar in instanta Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua Va rog, din suflet raspundeti-mi si mie la o intrebare Pe perioda unui conflict de munca trimis in instanta se suspenda dreptul angajatorului de ... (vezi toată discuția)
Perioada "proba" ancuta ursulet ancuta ursulet am vrut sa ma angajez la un magazin non stop. am discutat conditiile, salariul, am fost trimisa sa imi fac analizele si fisa medicala la medicul de care ... (vezi toată discuția)