avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare de nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare de nume

Am achizitionat un apart cu 2 camere ,prin credit ipotecar , nefiind casatorita. Urmeaza sa ma căsătoresc .
Trebuie sa mi schimb numele pe actele de cumparare sau abia dupa ce l achit integral?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 03:59, 5 Noiembrie 2019
Nu se schimbă numele de pe actele din trecut. Rămân cum erau la vremea întocmirii lor.
Și veți alăura certificatul de căsătorie pentru a face dovada că vă numeați X si acum Y.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort binaj din anul 1987 si pana in 1992 an in care am oficialzat casatoria am cumparat in mai 1992 apartamentul in care locuim si astazi dar suntem cununati in ... (vezi toată discuția)
Coproprietate pe cote parti anddyyy anddyyy Buna ziua, numele meu este Mihai Andrei, am o mica nelamurire in legatura cu actul de proprietate. Eu si prietena mea vrem sa cumparam o casa, insa nu suntem ... (vezi toată discuția)
Drepturi sot in caz de divort ursica ursica Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu si cei doi copii minori locuiesc intr-un apartament din Bucuresti cumparat pe numele tatalui meu. Pentru ... (vezi toată discuția)