avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan 0.54 etilotest / sange 1.00 si 0.80
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan 0.54 etilotest / sange 1.00 si 0.80

Buna ziua!
Am avut si eu un accident fara victime, cu numai pagube materiale in decembrie 2018. Cu avocatul meu am pus o cerere de catre procurorul sa primesc amanarea aplicarea pedepsei. A venit raspunsul dupa cateva saptamni ca a respins (Procuror: "Dispun respingerea solicitarii de incheiere a unui acord ca urmare a recunoasterii vinovatiei formulata de inculpatul ***** ***** ") ... Dupa aia am pr}mit rechizitoriu. Intrebarea este ca daca procurorul a respins mai am sanse la instanta pentru amanarea aplicarea pedepsei?

Nu am avut probleme cu politie niciodata pana acuma...
Cazier curat / fara orice infractiuni pana acuma

Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 12:14, 5 Noiembrie 2019
Depinde de judecator, este posibil dar sansele sunt mici.
Nu-ti face sperante, la alcool e foarte posibil sa obtii condamnare, mai ales ca ai facut accident.
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
mariustz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de recunoaștere a vinovăției. Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Am un dosar deschis în baza conduceri autovehiculului sub influenta alcoolului respectiv 1.60 în sânge după rezultatul de la iml. Am avut ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan Daniel1923 Daniel1923 Bună ziua, Am avut un accident auto fără victime și pagube materiale în afară de mașina mea. Alcoolemia a fost de 0,85 la etilotest, presupun că ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul fara permis de conducere Claudiamereu Claudiamereu Bunaziua, am si eu o intrebare. Sotul meu in data de 24.12.2017 sa urcat la volanul unui vehicul neavand permis de conducere, precizez a mers cca 20 m cu ... (vezi toată discuția)