avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indatoriri suplimentare fara remuneratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indatoriri suplimentare fara remuneratie

Sunt consilier superior la o primarie de municipiu. Prin Dispozitie de primar a trebuit sa preiau atributiile unui sef de serviciu care s-a imbolnavit. Au trecut 7 luni de atunci si starea acestuia nu s-a ameliorat. Oare chiar nu e posibil sa primesc sporul acestei functii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 5 Noiembrie 2019
Legea 153/2017
art.30
...
(3) În perioada în care persoana angajată/numită exercită cu caracter temporar o funcție de conducere, aceasta beneficiază de drepturile salariale aferente funcției de conducere respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii in administratia locala annvayo annvayo buna ziua sunt angajat la o primarie in functia de inspector gr 1.De la 1 ianuarie 2017 prin dispozitie pe langa atributiile avute voi ocupa si functia de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatia de conducere a persoanei pe care o inlocuiesc, ea fiind in cm? Telita Telita Situatie in sistemul bugetar: Sunt personal contractual in sistemul bugetar - responsabil de analiza. Seful meu - personal contractual- este in concediu ... (vezi toată discuția)
Am următoarea problema: sunt functionar public. seful meu s-a ... Un functionar Un functionar Am următoarea problema: Sunt functionar public. Seful meu s-a pensionat în urma cu o luna. Eu eram înlocuitorul lui cu delegare de atributii. La o zi după ... (vezi toată discuția)