avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indatoriri suplimentare fara remuneratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indatoriri suplimentare fara remuneratie

Sunt consilier superior la o primarie de municipiu. Prin Dispozitie de primar a trebuit sa preiau atributiile unui sef de serviciu care s-a imbolnavit. Au trecut 7 luni de atunci si starea acestuia nu s-a ameliorat. Oare chiar nu e posibil sa primesc sporul acestei functii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 5 Noiembrie 2019
Legea 153/2017
art.30
...
(3) În perioada în care persoana angajată/numită exercită cu caracter temporar o funcție de conducere, aceasta beneficiază de drepturile salariale aferente funcției de conducere respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am studii superioare si sunt platita pe studii medii (contabil). ... croberta croberta Am studii superioare si sunt platita pe studii medii (contabil). Pt ca, contabilul sef se va pensiona,, pana la ocuparea postului, ordonatorul de credite imi ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii in administratia locala annvayo annvayo buna ziua sunt angajat la o primarie in functia de inspector gr 1.De la 1 ianuarie 2017 prin dispozitie pe langa atributiile avute voi ocupa si functia de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatia de conducere a persoanei pe care o inlocuiesc, ea fiind in cm? Telita Telita Situatie in sistemul bugetar: Sunt personal contractual in sistemul bugetar - responsabil de analiza. Seful meu - personal contractual- este in concediu ... (vezi toată discuția)