Buna ziua.
Se poate contesta un PV intocmit de poliția locală sector 1 pe baza art. 2(1) HCL sector 1 132/2016.
In fapt eram la fața locului cand mi-au pus confirmarea pe mașină prin care mi se aduce la cunoștință faptul că în data de... in intervalul orar 16.33... am am staționat neregulamentar pe spațiul verde.
Eram prezent in acel moment lângă masina m-am prezentat si le-am spus că nu e nevoie sa puna comunicarea si ca imi pot face pe loc PV ca ma conformez si eliberez spatiul verde nestiind ca nu am voie să stationez acolo dar nu au luat în considerare și m-au îndrumat sa dau curs comunicării si sa ma prezint pentru întocmirea PV. In HCL nu este clar reglementat termenul de stationare...presupun ca este acelasi cu cel din codul rutier. Aceștia au doar o poză cu masina stationand nu au 2 la intervale diferite plus ca pe comunicare scrie interval orar 16.33.
Se poate contesta cu martor acest fapt si faptul ca acestia nu m-au legitimat pe loc si nu mi-au făcut PV?
Va mulțumesc anticipat
Pai si ce ati facut, v-ati prezentat?
Eu nu ma dadeam curs comunicarii, dat fiind faptul ca nu au temei sa sanctioneze daca nu te prezinti.
Se poate contesta, invocati faptul ca e stationarea interzisa nu oprirea, si ca ati stat 5 minute.