avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Buna seara. Mi-a fost retinut permisul pt trecere pe rosu pentru 30 de zile. Dovada imi expira in data de 08.11 iar pana in data de 08.12 nu o sa pot conduce intrebarea mea ar fi urmatoarea:daca suspendarea permisului expira intr-o zi nelucratoare, respectiv sambata, si plec cu masina ce se intampla?? Iese automat din baza de date sau trebuie sa il scot de la politie? Chiar in perioada aceea trebuie sa fac un drum mai lung! Cum as putea proceda? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 21:42, 5 Noiembrie 2019
Mergi vineri la politie, spune-le ca ai nevoie sambata de permis fiindca pleci din judet, la mine in judet ti-l da cu o zi inainte daca te duci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto expirat dar suspendat pentru alta contraventie dumitt68 dumitt68 Buna seara, Nu am gasit vreo informatie pe internet pentru situatia mea, asa ca va supun atentiei cazul meu. Am facut o prostie in trafic - depasire pe banda ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat, eliberarea acestuia CiobanuAlexandru CiobanuAlexandru Buna ziua, La ora actuala am permisul suspendat pt 90 de zile pana in data de 3 iulie, aceasta zii find ultima zi de suspendare si cade in ziua de vineri. Iar ... (vezi toată discuția)
Depășire pe linie continuă marry_a marry_a Bună ziua. Ieri mi s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile deoarece am depășit pe linie continuă o mașină marca MAN care transporta asfalt ... (vezi toată discuția)