avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Curiozitate
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Curiozitate

Bunăseara, ma numesc loredana și stau in Italia de 15 ani am o fetița cuvin italian și fetița are doar cetățenie italiana. As vrea sa știu dacă este obligatoriu sa ii fac cetățenie românească va mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:02, 10 Ianuarie 2020
Daca dvs aveti cetatenie romana, chiar daca tatal copilului nu are si chiar daca nasterea a avut loc in Italia, copilul are deja cetatenie romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii intretinere si paternitate Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. am dubla cetatenie romana si italiana. Locuiesc de 21 de ani in Italia , dar de 2 ani ma impart intre Italia si Romania deoarece am avut o fetita ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in italia Ioana84 Ioana84 Buna seara ma numesc Ioana si am o fetita de 1 luna. Sunt aici de 10 ani,si sotul de 16 ani,sotul meu e cetatean albanez. Vroiam sa stiu este obligatoriu sa ... (vezi toată discuția)
Documentele necesare pentru obtinerea cetateniei romane a unui minor nascut in italia Ivan81 Ivan81 Buna seara, Ma numesc Elena si as dori sa stiu de ce acte am nevoie (si unde trebuiesc depuse) pentru obtinerea cetateniei romane a fetitei mele in varsta de ... (vezi toată discuția)