avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plângere penală - cum poate influența asta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plângere penală - cum poate influența asta exercitarea autorității părintești?

Buna ziua, am facut o mare prostie si doresc sa stiu daca sotul poate ataca acest lucru in instanta sau daca poate depune plangere penala impotriva mea, m-am dat drept o persoana din primarie pe motiv ca vom primi un teren prin concesiune creeand un act fals pe care i l-am aratat sotului ca sa stea o perioada linistit, povestea este mult mai lunga, el a aflat de acest lucru, acel fals nu a ajuns nicaieri si nu a fost folosit niciunde, nu are efecte. Poate depune sotul meu acum in prag de divort plangere penala impotriva mea, avem un copil nou nascut pot pierde si custodia din aceasta cauza? Va muktumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 13:45, 12 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va avea efecte daca va face plangere.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
gi-jane2, moderator
Deci practic el nu se va putea folosi in instanta de acel fals precum ca a fpst inselata increderea si pe aceasta cauza sa pierd custodia copilului? Intreb deoarece nu am beneficoit de absolut nimic de pe urma falsului, este doar ceva fictiv, intr-adevar falsul are si stampila luata de pe internet si semnatura doar ca nu am primit nimic si nu a fost decat o acoperire pentru linistea de acasa. Va multumesc inca o data!
nu au legatura intre ele.. ce ati facut vizavi de sot, cu copilul.
Ok, am inteles acum ca nu are legatura cu copilul, m-am mai linistit, , dar pentru acel fapt de fals, poate totusi sotul sa depune plangere penala impotriva mea ca mai apoi sa fiu inchisă sau să plătesc amendă contravențională?
Doamnă.dacă v-aţi distrat concepând acte cu adăugiri de fragmente din date publice, să-i arătaţi soţului, prietenei sau vecinului, e treaba dvs. Nu intră nici la înşelăciune, că nu aţi avut avantaje materiale de pe urma distracţiei dvs. Staţi liniştită. Tot aşa puteaţi copia o pictură de Aman şi să-i arătaţi că dvs. aţi pitat-o. Pe nimeni nu interesează.E infracţiune daă folosiţi acel ănscris într-o procedură în care este necesar acel înscris, de exemplu la bancă pentru un credit sau la obţinerea unor avize, autorizaţii, etc.
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare nota plata la hotel - actul de identitate al altei persoane evva evva o prietena care a plecat in spania ieri a stat la un hotel cu buletinul meu, a consumat de la minibar si cred ca nu a stiut ca treb sa achite, a crezut ca e ca ... (vezi toată discuția)
Plângere penală declarație notariala mincinoasa diana_sal diana_sal Buna ziua! Fosta soție, cu care am un copil cu handicap grav, a dat la notar o declarație mincinoasa, cum ca nu mai știe nimic de mine de 7 ani (deși ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios si fals in declaratii claudiuionescu75 claudiuionescu75 Buna ziua, doresc sa ma constitui ca parte civila intr-un proces impotriva fostei mele sotii, care m-a acuzat ca nu am grija de copil, ca il traumatizez si ca ... (vezi toată discuția)