Vreau sa va intreb daca o cunostinta vrea sa transfere firma (un s.r.l.fara activitate)din craiova in bucuresti pe adresa mea, aceasta fiind o garsoniera locuita de mine impreuna cu familia.Ca sa nu fac o prostie as vrea sa stiu daca inmatriculez societatea pe adresa mea, mai imi trebuie acordul vecinilor si a administratorului? Daca societatea are activitate fara stirea mea ce consecinte ar fi ? Acesta doreste sa vina doar posta pe adresa mea iar eu sa i le inmanez. Ce contract trebuie facut si ce fel de acte? Multumesc!
Da, va fi nevoie si de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari pentru functionarea unui sediu.
De regula la sediu trebuie sa se afle : administratorul societatii, registrele societatii, contabilitatea. La sediu nu e nevoie sa se desfasoare activitatea inscrisa in obiectul de activitate al societii ci numai activitati de secretariat.
Activitati din obiectul de activitate al societatii se pot desfasura la punctul de lucru sau la terti.
Autoritatile efectueaza controale la sediu si acolo trebuie sa gaseasca pe administrator si actele de care au nevoie pentru efectuarea controlului.
Eu ma indoiesc ca ati putea sa infiintati un sediu in garsoniera dvs. in care si locuiti daca nu sunteti asociat in acea firma.