avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul fara plata

Buna ziua,
La solicitarea si aprobarea Concediului fara plata (ex.60 zile), zilele (60) sunt zile lucratoare sau zile calendaristice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 6 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum a fost formulata cererea de acordare ?
Cererea a fost formulata astfel:
Subsemnatul..................... angajat la S.N.............in functia de............ va rog a-mi aproba suspendarea Contractului Individual de munca pe o perioada de 60 zile incepand cu data de 26.09.2019. Suspendarea CIM o solicit in baza Art. 49(1), Cap.iv din Codul Muncii.
In aceasta perioada indeplinirea sarcinilor si a responsabilitatilor de serviciu vor reveni inlocuitorului meu....................

Decizia a fost formulata astfel:
..........................................................................................................................................................................................
DECIDE
Art.1. Contractul Individual de Munca nr.............din data de.............a d-lui............sef in cadrul.........
se suspenda in perioada 26.09.2019 - 26.11.2019, pentru efectuarea concediului fara plata solicitat de angajat pentru rezolvarea unor probleme personale.
Art.2. Prezenta dispozitie se comunica celui in cauza in termen de 5 zile........
Art.3. Prezenta decizie sa emis in 3 exemplare cate unul la.......
Art.4. Cu ducere la indeplinire.........
Sunt 60 de zile calendaristice...
Precizez ca la o alta solicitare pentru 30 zile, acestea au fost considerate zile lucratoare.
Una este precizarea de zile si alta este de zile lucratoare .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se aproba dosarul de indemnizatie ccc? lexxxx lexxxx BUNA SEARA , SE POATE DEPUNE DOSARUL DE INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL INAINTE CU APROXIMATIV DOUA DOUA SAPTAMANI ,DAR IN CERERE EVIDENT SE VA TRECE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul in care doresc sa-mi dau demisia, ce data ... lori30 lori30 Buna ziua! In cazul in care doresc sa-mi dau demisia, ce data ar trebui sa trec in cererea de demisie cu preaviz? Am cautat pe internet modele de astfel de ... (vezi toată discuția)
încetarea de drept a cim conform art 56 lit. d, codul muncii georgescu lidia georgescu lidia Prin modificarea Legii 53/2003 prin Legea nr. 49/2010, cim încetează de drept la data îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a ... (vezi toată discuția)