avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sarcina si plecare din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sarcina si plecare din tara

Buna ziua! Sunt căsătorită. Ce imi poate face sotul dpdv legal daca plec din tara cu copilul nenăscut?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:30, 6 Noiembrie 2019
Din cate stiu nimic. Daca nu exista o cauza medicala, legala, etc care sa nu permita iesirea dvs din tara, nu prea are ce face...copilul este la purtator...dar poate mai primiti raspunsuri.
Nu va poate interzice sa iesiti din tara dar, dupa nastere, poate solicita sa-si exercite drepturile de tata.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil, strainatate yirum yirum Buna seara, Este posibil ca nascand un copil cu un strain intr-o alta tara (tara de origine a barbatului) sa nu mai pot iesi de pe teritoriul tarii respective ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt insarcinata si sotul meu ma constrange sa imi ... Cristina1091 Cristina1091 Buna seara, sunt insarcinata si sotul meu ma constrange sa imi parasesc domiciliul. Chiar mi-a luat cheile si nu doreste sa mi le inapoieze ca sa pot sa intru ... (vezi toată discuția)
Plecare canada cu cu minor fara acordul unuia din parinti ContSters130251 ContSters130251 In conditiile in care mama, copilul si sotul au rezidenta in Canada, mama poate iesi din tara cu copilul (2 ani si 8luni) fara acordul tatalui in conditiile in ... (vezi toată discuția)