Buna dimineata. In cadrul unei emisiuni am primit un premiu de la șeful meu. Cum ar trebui să arate contractul referitor la ridicarea premiului. Din ce stiu orice contract trebuie să conțină 2 părți, sponsor si beneficiar( eu). Deși premiul cel primit apare in contract,insa numele meu nu. E posibil sa fie doar o eroare de redactare a contractului ? Încă nu l-am semnat din cauza aceasta . Multumesc
In contract se trece obiectul contractului, se nominalizeaza (numele si prenumele/ firma) partile contractante, se mentioneaza diverse caluze, se dateaza si se semneaza de catre ambele parti.
Multumesc frumos! Posibil zilele acestea voi primi si eu un exemplar. POPA GHEORGHE a scris:
In contract se trece obiectul contractului, se nominalizeaza (numele si prenumele/ firma) partile contractante, se mentioneaza diverse caluze, se dateaza si se semneaza de catre ambele parti.
Chitanta de mana
wap54
La un imprumut de la pe persoana fizica, intre cel ce imprumuta si cel imprumutat, cate exemplare se intocmesc in cazul unei chitante de mana? \\ce articol, ... (vezi toată discuția)