avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de întreținere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de întreținere

Bună ziua ,ce acte sunt necesare pentru cedarea de 25%de către mama către fiul ei?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MateiSonia , utilizator 10:47, 7 Noiembrie 2019
Să meargă la NOTAR să încheie un contract de donație, cu clauză de întreținere și uzufruct viager.
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
Dapix, utilizator
Am înțeles că este nevoie de un certificat (ca mama sta bine mintal ,ca are 72 De ani),stiti ceva de acest document?

Dapix a scris:

Să meargă la NOTAR să încheie un contract de donație.

La 72 de ani nu-i chiar așa de bătrână.

Dar dacă trebuie un certificat de la medicul psihiatru, rămâne la aprecierea Notarului.
Notarul îi va pune câteva întrebări, să vadă dacă este în deplinătatea facultăților mentale.
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
Dapix, utilizator
Va multumesc frumos!

Dapix a scris:

La 72 de ani nu-i chiar așa de bătrână.

Dar dacă trebuie un certificat de la medicul psihiatru, rămâne la aprecierea Notarului.
Notarul îi va pune câteva întrebări, să vadă dacă este în deplinătatea facultăților mentale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament! GCOSMIN GCOSMIN In primul rand imi cer scuze ca imi permit sa va deranjez,In legatura cu un act de testament indraznesc sa va adresez o intrebare ,deoarece situatia este ... (vezi toată discuția)
Situatie critica pentru un batran bolnav MENGHINA MENGHINA Buna ziua ! Va rog dac a stie cineva cum as putea rezolva aceasta situatie mai speciala: este vorba despre un batrin de 83 de ani care este singur,sotia ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un apartament cu clauză de uzufruct viager dacă uzufructuarul nu-și poate exprima acordul? Margo72 Margo72 Buna ziua! Eu si sora mea detinem un apartament obtinut prin vanzare-cumparare cu clauza uzufruct viager (dar doar pe 2 dintre cele 4 camere ale imobilului) ... (vezi toată discuția)