avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica

Buna ziua...daca am depus declaratia si nu am validato cu recipisa in termenul acela de 90 zile...mai pot rezolva ceva ...Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:48, 7 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea inteleg intrebarea si de aceea va explic. La depunerea declaratiei unice, in cateva zile veti primi tot in contul de pe spatiul privat virtual acea recipisa in care e trecut daca sunt sau daca nu sunt erori la depunere. Daca nu apar acolo trecute ceva erori, chiar daca dumneavoastra nu ati deschis acel fisier si sa cititi ce contine recipisa, nu e nicio problema. Daca in schimb, in recipisa e trecut ca e ceva ce e in neregula la depunere, acea declaratie este incorecta si e ca si cu nu ati depus-o in termen deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica Jo_Hsn Jo_Hsn Buna ziua. Este obligatorie semnatura electronica atunci când depui declaratia unica pentru un PFI si/sau PFA? (vezi toată discuția)
Declaratia unica - termen de depunere Adriana Vlad Adriana Vlad Buna ziua ! Am si eu un apartament , in care am chiriasi . Am depus anul trecut declaratia unica si am platit impozitul aferent in decembrie . As dori sa ... (vezi toată discuția)