avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum apare in pontaj un salariat in CCC ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum apare in pontaj un salariat in CCC ?

Buna ziua,
Situatia este in felul urmator:
Salariatul "X" are contractul suspendat pentru concediu crestere copil. In declaratie el apare cu 0 venituri si orele lucratoare apar ca si ore suspendate in luna.

Intrebarea este, cum ar trebui sa apara el in programul de salarii? Cel care administreaza programul pe care il folosim ne-a spus sa il trecem in CFP.
La DATE PERSONAL este trecuta data la care este incetata activitatea, dar nu este bifat suspendat in temeiul CCC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 7 Noiembrie 2019
CFP nu poate fi .... trebuie trecut in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani anymaryh anymaryh buna seara! va rog sa-mi spuneti, daca o angajata este in concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani, deci are cim suspendat, o mai trec in statul de ... (vezi toată discuția)
Declaratii salarii simona_iunie simona_iunie Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)