avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezervare Denumire Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezervare Denumire Firma

Avocatul a obtinut rezervarea denumirii firmei dar a facut o greseala cand a solicitat denumirea, si anume a mancat o litera. Se poate cere corectare/indreptare eroare?
Cel mai recent răspuns: Dinupop , utilizator 16:55, 7 Noiembrie 2019
Există chiar la Registrul Comerțului cereri tip având ca obiect îndreptarea erorii materiale, să meargă avocatul din nou să-și corijeze gafa!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitivul incheierii privind indreptarea erorii materiale, gresit din nou adebayor adebayor Buna seara Am fost reclamant intr-un proces care avea ca obiect inmatricularea autoturismului fara plata taxei de inmatriculare.Dupa ce mi-a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Indreptarea erorii materiale din stat de functii si organigrama serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi As dori sa stiu si eu cum se procedeaza in cazul cand este necesara indrepatarea erorii materiale din organigrama si statul de functii al unei comune in ceea ... (vezi toată discuția)
Litigiu marca inregistrata vs nume comercial eduardjs eduardjs Salutare. Acum jumatate de an am inregistrat FLX SRL cu obiect de activitate principal CAEN 6202. Adineauri am primit o scrisoare de la litigations @ ... (vezi toată discuția)