avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reîntoarcere CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reîntoarcere CCC

Buna seara....m am reîntors la munca din Ccc iar Angajatorul mi a desfiintar postul de Sef birou Paza . Mentionez ca mi se oferit in schimb postul de Ag.de paza....zicându mi ca postul meu nu mai exista in noua organigrama .Am refuzat iar acum mi au dat preaviz ...ce trebuie sa fac...va rog sa ma ajutati.Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 7 Noiembrie 2019
Sa atacati in instanta decizia de concediere ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La întoarcerea din concediul de creștere a copilului am găsit postul desființat și mi s-a dat preaviz 20 de zile. care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez? bogdan benyy bogdan benyy Buna seara....M am întors din CCC iar Angajatorul ma informat ca postul meu nu mai exista fiind modificată organigrama...Mi a dat preaviz 20 zile...si nici ... (vezi toată discuția)
desfiintare post,refuz semnare aa angajat pe un post similar Belgi Belgi Buna ziua.In cazul desfiintarii unui post(art 65 din Codul Muncii),daca angajatul refuza sa semneze act-ul aditional pentru un post similar oferit de ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post steff5891 steff5891 Ma puteti indruma intr-o problema. Postul meu a fost desfiintat si in organigrama a fost introdus un post similar, numai ca noul post are si atributii noi. ... (vezi toată discuția)