avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valoare contract vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valoare contract vanzare teren

Buna ziua.Acum 20 de ani am cumparat printr-un act sub semnatura privata un teren.Anul acesta,mostenitorii vanzatorului m-au imputernicit sa finalizez actele.Problema este ca pretul initial era exprimat in ROL si era mic in comparatie cu valoarea actuala a terenului,Intrebarea este daca pot sa schimb valoarea pentru dosarul de preemtiune sau cevaloare as putea considera ca sa fie realista.Multumesc

Alte discuții în legătură

Cumparare teren extravilan divka divka doresc sa cumpar un teren extravilan intr-o comuna,m-am inteles cu proprietarul,si as dori sa stiu ce pasi legali sunt de urmat.Am auzit de ceva drept de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de preemptiune assportiva assportiva Am un teren luat in arenda cu drept de preemtiune de ordinul 1 (dreptul de preempţiune al arendaşului la cumpărare), iar proprietarul terenului doreste sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan legea 17/2014 annanica7 annanica7 Cum se indepliniste procedura legii 17/2014 daca am inchieiat antecontract de vanzare-cumparare autentic in urma cu mai multi ani, dar unul din coproprietari ... (vezi toată discuția)