avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vodafone

Bună seara, unde ma pot adresa în legătură cu trei abonamente care sunt plătite mereu la timp, chiar la doua zile de când sa emis factura, dar ele sunt oprite la început de luna de șapte luni. De la ei nu am primit un răspuns de ce anume se opresc.
Cel mai recent răspuns: aldica , utilizator 14:59, 8 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Puteti depune plangere, in scris, la ANPC, dvs. platiti niste servicii de care nu beneficiati
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor telefonie dragos_popa dragos_popa Buna ziua, Am un abonament pe persoana juridica care a iesit din perioada minima de 1 an. Am solicitat inchiderea abonamentului pe data de 31.10.2014 si ei ... (vezi toată discuția)