avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Crnet de munca pierdut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Crnet de munca pierdut

Am si eu o intrebare: in cazul pierderii carnetului de munca de catre ITM cum ar putea sa fie trasi la raspundere inspectorii care au dat dovada de neglijenta in serviciu? Ce pot sa fac in acest caz ?
Ultima modificare: Joi, 1 Iunie 2006
verona, utilizator
Cel mai recent răspuns: verona , utilizator 18:08, 2 Iunie 2006

Am si eu o intrebare: in cazul pierderii carnetului de munca de catre ITM cum ar putea sa fie trasi la raspundere inspectorii care au dat dovada de neglijenta in serviciu? Ce pot sa fac in acest caz ?
Poti sa faci sesizare la conducerea ITM-ului de care apartii si in care explici cum ti s-a pierdut carnetul de munca. De care ITM apartii?
Am facut si sesizare la conducerea ITM, dar de cate ori merg la inspectorul care se ocupa de caz imi spune sa nu-i mai "stresez" in fiecare zi.Nu exista alta solutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca pierdut de cei de la itm Bogdan28 Bogdan28 pana in oct 2005 am lucrat la un srl cu carte de munca. in octombrie am plecat de la ei la alta societate. Mi s-a incheiat ctr de munca in baza art 61 lit a. ... (vezi toată discuția)
Probleme la itm cu cartea de munca dumiclau dumiclau Firma la care lucram si-a incetat activitatea si am nevoie de cartea de munca pentru a ma inscrie la somaj. Au trecut deja doua luni de cind angajatorul a ... (vezi toată discuția)
Pierdere carte de munca de catre itm Gimman Gimman Buna ziua, Sunt angajator si pentru un salariat care si-a dat demisia am depus documentele inclusiv Cartea de munca la ITM. Cind persoana din firma care se ... (vezi toată discuția)