avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme banca

Buna ziua. Prietena mea are cont de salariu la ing si acum 8 luni a deschis un cont in euro. Ea fiind titulara contului si avand 2 carduri unul pe numele ei iar la al doilea ma imputernicit pe mine ca sa pot sa il folosesc. Eu am rate restante la 3 credite si nu mai lucrez si nu am nimic pe numele meu. I se poate bloca contul ei ca fiind titulara dar pot sa folosesc si eu acelasi cont? Zilele trecute a fost un reprezentant de la o banca si a intrebat de mine si apoi a intrebat de ea.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:14, 8 Noiembrie 2019
Dacă nu are calitatea de debitor restant, nu există motive să-i fi executat silit contul bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita co-imprumutat neaguionelaloredana neaguionelaloredana In 2009 am luat un credit de la brd,eu titilar credit iar sotul co-imprumutant.De aproape un an nu am mai platit ratele integral iar banca a dat creditul ... (vezi toată discuția)
Datorie credit card bostina3 bostina3 Am 2 carti de credit folosite la care nu am mai putut achita ratele, suma datorata este undeva la 5000 euro. Nu am nici un bun pe numele meu in schimb pe ... (vezi toată discuția)
Executare bancara cris_deo cris_deo Buna ziua . Am luat un credit de nevoi personale de la banca [20500 lei] anul trecut iar intre timp am primit de la un prieten care imi era apropiat din ... (vezi toată discuția)