avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru prostituție. Poate afla cine a făcut-o? Pot retrage plângerea?

Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea vreau sa mentionez ca am declarat la dicot si iei au scris plângerea am semnat si m-au si filmat pot retrage ce am declarat si acuzatul poate vedea ce am declarat sau poate afla cine la denuntat
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Lingurarelena529 , utilizator 18:57, 12 Noiembrie 2019
Va multumesc pentru raspuns sa va explic mai pe clar ce sa întâmplat eu am avut o relație cu un băiat care mi-a propus să practic prostituția am acceptat de buna voie acesta mai are un frate care si dansul avea o fata la strada fata respectiva a fratelui său a dispărut fără urmă a fost găsită acum 5 luni decapitata între timp eu am fost luată de dicot iei fiind în vizorul dicotuli de mai mult timp am fost dusă la dicot pentru a declara pe respectivul băiat ca ma racoleaza aflând că este căsătorit la furia de nervi am declarat că da sunt cu dansul si ca practic prostituție pentru acesta si ca bani îi folosim împreună stând cu acest om în aceiasi casa am declarat ca trebuia sa îi dau raportul ori ce fac si ori unde merg nu ma obligat nu ma batut nu ma sechestrat îmi pare rau ca am facut asa ceva acum 5 luni a fost găsită fata care producea pentru fratele lui decapitata pe un câmp am fost chemați si eu si dansul cu care eu am stat la dicot pentru declarați în calitate de martor poate afla respectivul băiat cu care eu am stat ca am depus reclamație în potriva lui citez am facut declaratia acum 3 luni la dicot si nu a fost chemat sa îi spună că este sub acuzare de proxentism
Cazul este extrem de complicat.
Sa isi angajeze avocat ca sa se apere daca vrea sa se apere...
Nu il puteti apara dvs.
Ok dar poate vedea declaratia mea sau afla cine la denuntat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal avocatul lui va putea vedea declaratia dvs.
Depinde si cat de bine va fi orientat avocatul.respectiv si mai poate depinde si de alte lucruri.
Respectivul băiat ce eu l-am denuntat luni e chemat în calitate de martor la dicot în dosarul care e fratele lui cu fata ce a fost găsită decapitat băiatul ce eu l-am denuntat poate afla ca eu l-am denuntat daca iel ieste chemat în calitate de martor la dicot

Alte discuții în legătură

Presupuse loviri, vatamari - plangere, legalitate ContSters327631 ContSters327631 Buna ziua! Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 1 an de zile. O parte dintre colegii acesteia obisnuiau sa o jigneasca frecvent la scoala si sa o ... (vezi toată discuția)
Recrutarea unei persoane pentru prostitutie evelin ivan evelin ivan Buna ziua, Fiica mea a plecat de acasa lasand un bilet in care spune ca iubeste un baiat si se casatoreste cu el, afland ulterior ca acel baiat are un renume ... (vezi toată discuția)
Bună seara! a fost o bătaie intr-o seara pe timp de pandemie, ... elenaana544 elenaana544 Bună seara! A fost o bătaie intr-o seara pe timp de pandemie, eram afara cu un baiat si cu o fata aproape de casa fetei, băiatul si-a primit un pumn de la ... (vezi toată discuția)