avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum pot sa mai reduc din suma care o am de plata?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum pot sa mai reduc din suma care o am de plata?

Sunt un PFA pe producător agricol.....nu am obligația să inregistrez țin contabilitatea și tot odată ne având multe obligații nu mi.am strâns nici un fel de factura de cheltuieli pe firma...in 2017 am depășit cifra de afaceri... am avut control și am fost pus la plata integrala a TVA 9%. .....,50.000 lei....sunt de acord cu plata TVA dar eu am avut cheltuieli...prafuri..motorina.. zilieri...utilaje.....de ce nu se reduce suma?? ..Vreau o echitabilitate...sunt pus la zid... Daca am un an prost că acesta de unde bani... Sunt foarte deprimat...nu mă ajuta nimeni în tara mea??...mă simt rejectat ... Statul ce face...eu nu fabric șuruburi.de unde atâția bani
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:44, 9 Noiembrie 2019
Din pacate, au patit-o si altii. Si, da, se colecteaza TVA pentru intreaga valoare a vanzarilor si nu se deduce nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul fiscal sama sama Am cumparat marfa de la o firma de mai multe ori , valoarile destul de mari peste 50.000 ron la o livrare si i-am platit cu virament bancar la termen de 15 ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba asigurare casco tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana Buna ziua, As vrea sa stiu un raspuns de la cineva avizat ce pot face in situatia in care ma aflu:acum trei ani am achizitionat o masina in leasing finantator ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate combustibili alina_roxana alina_roxana PUTETI SA MA AJUTATI VA ROG MULT!!! AM PE FIRMA 3AUTOTURISME CARE SUNT ALE PERSOANELOR DIN FUNCTII DE CONDUCERE, 2 DINTRE ELE TRANSPORTA OAMENI LA SI DE LA ... (vezi toată discuția)