avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acordare grupa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acordare grupa

Ce se mai poate face , daca instanta a dat verdictul ifnal, dupa numeroase amanari?Mentionez ca lucrez la CET PALAS Cta, unde din trei procese pe rol, nu toate in acelasi timp, doua sentinte au fost favorabile si una nu!Mai precis, in functie de cum a avut fiecare inspiratie, s a afiliat unui grup si a dat in judecata intreprinderea pentru castigarea grupei.Adica ,am fost si inca suntem colegi ,am muncit in aceeasi intreprindere, cu aceleasi indatoriri si beneficii, unii au castigat grupa altii nu, in functie de avocatul ales!Mai poate fi atacata sentinta data ,ultimului grup , care a pierdut procesul?cum s a putut pronunta o sentinta cu antecedentele date?,MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: tutunarudenisa , utilizator 14:39, 14 Noiembrie 2019
Sentinta definitiva nu se poate ataca.
Nu este un criteriu sa se acorde grupa de munca in functie de inspiratia avocatului.
In toate procesele de acest gen, in mod normal trebuiau facute expertize tehnice judiciare in specializarea protectia muncii. Expertul verifica documentele gasite in firma si cel mai probabil, lucratoii care nu au primit grupa de munca nu au fost nominalizati de catre angajator, prin decizie interna, la locuri de munca pentru care s-a primit avizul ITM/ Inspectia muncii pentru incadrare in grupa de munca.
Impotriva unei decizii definitive se poate exercita , in conditiile legii, una din caile extraordinare de atac prevazute de lege - contestatia in anulare si/sau revizuirea.
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ce ar mai fi de facut in acest caz? Multumesc mult!
Ar trebui savedeti care sunt motivele de exercitare a celor doua cai de atac extraordinare si daca va incadrati intr-unul din ele , atunci puteti depune la instanta o astfel de cerere in termenul prevazut de Codul de procedura civila..
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare in recurs - cale de atac? popem popem buna ziua am avut un proces [recurs] in care instanta a dat verdictul - cu casare va ... (vezi toată discuția)
Admis contestatie la executare , la recurs conelia anghel conelia anghel Am o sentinta definitiva si irevocabila a tribunalului (recuratat de CAB) pronuntata in 06.03.2012 si nepusa in aplicare de buna voie ( reintegrare pe post). ... (vezi toată discuția)
Referitor la grupa a-ii-a de munca plesea constantin danut plesea constantin danut Buna ziua stimate doamne, stimati domni Va supun atentiei, urmatoarea problema; am 65 de ani si sunt pensionar. Am trecut in carnetul de munca, incepand cu ... (vezi toată discuția)