avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot gasi nepotul meu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot gasi nepotul meu

Stiu data nasterii 10.09.1992 loc Vulcan jud Hunedoara pe nume Furu Robert astept raspuns pe email panainteelena866@gmail.com
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Dorel Munteanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:22, 19 Noiembrie 2019
Buna seara,
Incercati prin Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
scrisoare recomandata cu confirmare de primire si toate datele.
Va prezentati la serviciul de evidenta de la locul dvs. de domiciliu unde veti formula o cerere solicitand nr. de telefon si adresa nepotului. Daca nepotul isi va da acordul scris veti intra in posesia datelor de contact. Altfel, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat deces Liviu1975 Liviu1975 Bună seara.Vă rog să-mi spuneți și mie unde trebuie să mă adresez pentru a afla cum pot intra în posesia certificatului de deces al bunicului meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”s.c. ... BEIA CONSTANTIN BEIA CONSTANTIN Buna ziua! As dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”S.C. GSMC VULCAN SA CRAIOVA „/ ” VULCAN BUCURESTI„ sau cum se numeste ,cum pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Cum aflu numele,adresa copiilor unui defunct ? Antik Antik Daca pentru o persoana decedata nu se gaseste deschisa vreo succesiune, cum aflu adresa si numele copiilor sai ? Stiu sigur ca defunctul a avut copii dar ... (vezi toată discuția)