avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe caz de boala

Buna ziua,am si eu o intrebare:am vârsta de 52 ani și sunt pensionata pe caz de boala de 5 ani ,ca urmare a unui neoplasm urotelial drept.pot iesi la pensie ?adică sa nu mai merg din 2 in 2 ani la comisia medicală?mentionez ca am vechime de 18 ani in munca
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:06, 11 Noiembrie 2019
Nu.
La implinirea varstei standard de pensionare veti fi trecuta la pensie de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate magnifiq magnifiq Buna ziua! am si eu o intrebare: Tatal meu este pensionat pe caz de boala de grad I incepand din SEP 2009,la data ivirii bolii avea cotizati 33 de ani din ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensia de drept? clava clava Sunt nascuta pe 23-10-1955. Din 1.10.2005 sunt pensionara pe caz de boala, gradul II. Pana la acea data, am 32 ani vechime in munca, din care 18 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Revizuire pensie invaliditate georgetatudoran georgetatudoran Buna ziua, eu prezint un neoplasm rectosigmoidian. Am fost on concediu de boala pe o perioada de 18 luni, acum ma aflu in situatie pensionarii de incapacitate ... (vezi toată discuția)