avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani imprumutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani imprumutati

Bună ziua, sa va povestesc pe scurt problema mea.
Am fost păcălit sa împrumut pe un respectiv amic cu diverse sume gen, 200 RON 150 RON etc, 100 euro prin transfer și asa mai departe. In speranța recuperării unei sume mai mari al unui tel mobil.. prejudiciu undeva la 2000 lei plus suma telefonului 1500 lei. Problema este ca nu mi-am dat seama ca ma păcălește decât în ultima faza, in care imi solicita bani iarasi, ca trebuie sa i vireze cineva o suma de bani etc. În fine... Am aflat de curând ca a comis o infracțiune de jaf la un casino suma destul de mica cheltuind banii.. s a predat.. În această situație ce mai pot face? Rămân cu paguba de 3500.. :(
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2019
Florin Alexandru 123, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:32, 11 Noiembrie 2019
Daca aveti dovada transferului sumelor se poate incerca un proces civil sau puteti incerca o plângere penală pt înșelăciune,plângere care durează probabil ani pana se soluționeze dar care il poate speria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac dacă mă păcălit cineva pe facebook cu o suma de 150 ... Lucaci Cornel.1 Lucaci Cornel.1 Ce fac dacă mă păcălit cineva pe Facebook cu o suma de 150 Ron? Am vrut să cumpăr o bucătărie pt copii și după ce am vorbit am trimis suma pe card ... (vezi toată discuția)
Proprire cont personal ank55 ank55 Buna Mi s-a facut proprire pe conturile personale din cauza unui impozit neplatit (in jur de 5000 RON), deci am soldul negativ. Ce vreau sa stiu, e daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor! ContSters104851 ContSters104851 am o intrebare daca ma puteti ajuta..am un prieten si ma tem pentru el,un amic foarte bun i-a propus sa ridice niste bani prin western union..bani pe care ii ... (vezi toată discuția)