avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce fac dacă mă păcălit cineva pe Facebook cu o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce fac dacă mă păcălit cineva pe Facebook cu o suma de 150 ...

Ce fac dacă mă păcălit cineva pe Facebook cu o suma de 150 Ron? Am vrut să cumpăr o bucătărie pt copii și după ce am vorbit am trimis suma pe card dar după primirea acesteia ea nu a mai trimis pachetul
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:19, 14 Octombrie 2023
Plangere la politie pentru inselaciune si la anaf pentru eventuale venituri nedeclarate.
Pt 150 de lei o sa consumati mai mult combustibil și timp pierdut pe la politie.Puteti formula o plângere penala dar dacă e o identitate falsa pe FB,nu o sa se agite nimeni pt un prejudiciu atât de mic,sunt pline sertarele bravelor organe cu dosare mult mai grele care așteaptă cu anii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie si abuz de incredere eleele eleele Probabil ca este clasic ce mi s-a intamplat mie, dar probabil ... ce sa mai spun Am gasit un anunt de vanzare ie si/sau costum popular, am sunat, m-am facut ... (vezi toată discuția)
Bună. am fost contactată de un polițist pe fb privind la o ... georgiana92 georgiana92 Bună. Am fost contactată de un polițist pe fb privind la o plângere pe numele meu. Cu persoana respectivă nu am discutat niciodată, îi o plângere ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati Florin Alexandru 123 Florin Alexandru 123 Bună ziua, sa va povestesc pe scurt problema mea. Am fost păcălit sa împrumut pe un respectiv amic cu diverse sume gen, 200 RON 150 RON etc, 100 euro ... (vezi toată discuția)