avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Tatăl in certificat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Tatăl in certificat

Ma numesc spulber liliana alexandra si mai am 2 frați pe care îi cheamă Preda Cristian(1 an jumatate mai mare) si Preda Marian(3 ani mai mic)...Pe părinții mei ii cheama Preda Petruta si Preda Alexandru...numai că în certificatul meu de naștere ca părinți apar Spulber Petruta si Spulber Victor...cand am intrb pe mama de acest Victor mi.a spus o poveste foarte incalcita si ca nu ar trb sa ma mai intreb de acest Victor ca tatăl e asta care ma crescut(Preda Alexandru) ...Acum întrebarea mea e daca acest Victor nu este tatăl meu asa cum zice mama ..dc a fost trecut în certificatul meu de naștere ca tata?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:05, 19 Noiembrie 2019
Se mai intampla si asa...
Motivele pot fi variate.
Va pot explica parintii motivele.
Pe mine ma intereseaza daca putea fi trecut în certificat ca tata fara acordul lui

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se mai intampla si asa...
Motivele pot fi variate.
Va pot explica parintii motivele.

Pentru ca la data nasterii dvs. mama era casatorita cu d.l Victor. Daca acesta nu este tatal dvs. (asta doar mama dvs. stie) trebuia ca sotul mamei sa faca tagada paternitatii (lucru pe care se pare ca nu l-a facut) iar tatal dvs. biologic urma sa va recunoasca. Atata timp cat nu se face tagada, un copil din casatorie nu poate avea ca tata decat pe sotul mamei (fara a I se cere acordul acestuia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii DanaSandu DanaSandu Buna ziua, Incerc sa rezolv o problema la care am primit mai multe variante de raspuns si as dori sa stiu daca exista vreo cale de rezolvare. As dori sa fac o ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii - mai complicat dana242000 dana242000 Buna ziua, sunt noua pe acest forum si as vrea sa va adresez o intrebare: sunt in plin proces de divort si custodie cu sotul - in urma casatoriei a ... (vezi toată discuția)
Sunt în divorț de peste un an și urmează să nasc peste puțin timp. cum să procedăm pentru ca tatăl natural să poată recunoaște copilul? EmaR. EmaR. Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o situatie, sunt intr-un proces de divort de 1 an si 2 luni nefinalizat inca, intre timp am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)