avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pregatirea profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pregatirea profesionala

Buna ziua,
In cazul in care societatea pentru care imi desfasor activitatea nu a organizat cursuri de pregatire profesionala (asa cum prevede legea, din doi in doi ani, pt ca are un nr. de peste 21 angajati) si nici nu dispune de un plan privind pregatirea profesionala, am dreptul la demisie fara preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 12 Noiembrie 2019
Incalcarea obligatiei prevazute de lege, va da dreptul de a demisiona fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in cazul contractului aditional de formare profesionala Yonut321 Yonut321 Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)
Act aditional, preaviz 60 de zile cbrescan cbrescan daca am doua acte aditionale (fidelitate 3 ani si preaviz 60 de zile), am un an si jumatate lucrat deja (rezultate foarte bune, referinte, etc), pot pleca cu ... (vezi toată discuția)
Pregatire profesionala rusiconstanti rusiconstanti Buna ziua doresc sa incetez activitatea profesionala cu acordul ambelor parti , dar am un act aditonal care ma obliga sa nu plec din firma timp de doi ani ... (vezi toată discuția)