avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia ma limiteaza la numarul de telecomenzi de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia ma limiteaza la numarul de telecomenzi de la bariera de intrare in curtea blocului.

Buna ziua!

In Adunarea generala a proprietarilor s-a decis ca se vor reprograma telecomenzile de la bariera. Acum s-a ajuns ca in baza acestei deciziei asociatia ne limiteaza la numarul de telecomenzi per loc de parcare cumparat/inchiriat, desi la adunarea nu s-a discutat despre numarul lor.

Va rog sa ma ajutati cu o lege care arata ca aceasata actiune este nelegala!

ps. de cand stau in acest bloc am 3 chei de la bariera, cumparate din contul propriu.
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
okcancik, utilizator
Cel mai recent răspuns: okcancik , utilizator 07:24, 13 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr 196/2018 prevede reguli generale care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si nu poate acoperi solutionarea tuturor situatiilor de la nivelul fiecarei asociatii de proprietari
Forul responsabil in asociatia de proprietari il reprezinta adunarea generala a membrilor proprietari
Atat ctimp cat adunarea generala a votat reprogramarea telecomenzilor fara a limita numarul acestora,puteti lesne solutiona problema direct cu presedintele de asociatie de proprietari
va multumesc de raspuns!

ynocentta a scris:

Legea nr 196/2018 prevede reguli generale care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si nu poate acoperi solutionarea tuturor situatiilor de la nivelul fiecarei asociatii de proprietari
Forul responsabil in asociatia de proprietari il reprezinta adunarea generala a membrilor proprietari
Atat ctimp cat adunarea generala a votat reprogramarea telecomenzilor fara a limita numarul acestora,puteti lesne solutiona problema direct cu presedintele de asociatie de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari mircea9999 mircea9999 As dori sa stiu daca intr-o asociatie de proprietari,salariul Presedintelui,Administratorului,Femeia de serviciu,Instalatorul ,Lumina pe scara se poate plati ... (vezi toată discuția)
Abuz asociatie de proprietari aureliug aureliug Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu niste lamuriri in urmatoarele probleme. 1. In cadrul sedintei AG, s-a votat sa se stranga 50 lei/apart timp de un ... (vezi toată discuția)
Buna seara. in blocul in care am cumpărat recent un apartament, ... Surlea Alexandra Surlea Alexandra Buna seara. In blocul in care am cumpărat recent un apartament, in care sunt 19 apartamente și maximum 8-10 locuri de parcare, nu știu exact, este o bariera ... (vezi toată discuția)