avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactare stenograma după o inregistrare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactare stenograma după o inregistrare

Bună ziua,

Spuneți-mi dacă pot face o redactare(stenograma) scrisa după o înregistrare video sau audio pt tribunal?? Și unde anume se pot face aceste stenograme scrise. Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:28, 12 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o astfel de procedura reglementată puteti depune înregistrarea pe un cd/dvd urmând ca instanta sa aprecieze asupra admisibilitatii probei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua . ma puteți ajuta și pe mine cu un sfat? am avut ... AdrianBraila AdrianBraila Bună ziua . Ma puteți ajuta și pe mine cu un sfat? Am avut o in luna Decembrie o divergentă cu agentii de paza ai unui magazin din Braila. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare video cyan cyan am o intrebare, poate ciudata. cum se prezinta practic in instanta de catre politia rutiera inregistrarea video a incalcarii unei reguli de circulatie. vine ... (vezi toată discuția)
Pot fi probe în instanță înregistrările audio/video făcute de reclamant cu telefonul? Euio Euio Inregistrarile audio video cu telefonul care sunt facute de catre reclamant se constituie proba in instanta ? Sunt acceptate? (vezi toată discuția)