Buna seara
Am si de data aceasta nevoie de ajutorul dvs. Speta e urmatoarea. In 2012 a decedat socrul meu, dar pana in prezent nu s.a facut succesiunea dupa decesul acestuia. Intre timp a decedat si sotul meu. Azi a venit soacra mea cu un certificat de mostenitor in care sunt trecuti 3 mostenitori pt 1/2 dintr.un imobil cu 3 camere: 2/8 soacra, 3/8 unul dintre fii si 3/8 sotul meu. Eu trebuie sa fac supliment la succesiunea dupa sotul meu si sa fiu numita impreuna cu fetita mea minora mostenitoarele cotei de 3/8 din jumatatea imobilului ce face parte din masa succesorala. Cum pot proceda pt a fi despagubite cu cota parte( eu si fetita) si sa iesim din indiviziune ?
Va multumesc !
In acel apartament locuieste soacra mea si bineinteles nici ea si nici cumnatul nu vor sa ne despagubeasca cu cota noastra parte, iar eu nu vreau sa raman cu fetita cu cote indivize in acel imobil care se degradeaza si clar ii scade valoarea. Care este calea legala de a le cere contravaloarea partii mele si a fetitei si de iesire din indiviziune ?
Contract vanzare
didi98
Buna seara,aș dori să cumpăr de la mama o casa la țară.Cum trebuie procedat tinand cont ca tata a decedat de 3luni, succesiunea nu este facuta,mama ... (vezi toată discuția)