avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Am dreptul la stimulentul de insertie in cazul in care am lucrat in strainatate inainte de nasterea copilului, indemnizatie de cresterea copilului primit de la locul de munca in strainatate? M-am intors la lucru in Romania inainte ca copilul sa indeplineasca 2 ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 13 Noiembrie 2019
Mai bine intrebati la ANPIS/AJPIS pentru a primi un raspuns mai concludent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent reinsertie daca copilul s-a nascut in anglia AndreeaPS90 AndreeaPS90 Am lucrat in tara (in cadrul firmei sotului meu, firma care s-a inchis) si am fost si studenta la zi in tara anterior nasterii copilului dar am plecat ... (vezi toată discuția)
Intrebare stimulent de insertie pentru sot xalecsandra xalecsandra buna ziua, momentan sunt in concediu de maternitate si beneficiez de indemnizatie crestere copil. La inceputul lunii decembrie voi reincepe activitatea ... (vezi toată discuția)
Bună seara, ma aflu în situația următoare sunt în concediu ... Georgiana.I Georgiana.I Bună seara, ma aflu în situația următoare sunt în concediu de creste copil pentru minorul ,nascut la data de 23.06.2020, iau indemnizatie și iau și ... (vezi toată discuția)