avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rechizitoriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rechizitoriu

in cat timp o sa imi vina rechizitoriul acasa daca e gata este pentru consum de iarba la volan fara posesie si am recunoscut si sunt gata sa fac munca in folosul comunitati numai sa nu imi anuleze permisul am si categoria c si vreau sa merg pe tir
Cel mai recent răspuns: manu1995 , utilizator 15:18, 14 Ianuarie 2020
In scurt timp de la inregistrarea dosarului penal se va emite si citatia dar pana sa o primiti poate dura de la 2 zile pana la 7 zile cu aproximatie.
Puteti merge insa la dosar si fara citatie sau daca aveti avocat se descurca el.
Multumesc frumos, nu am avocat doar am discutat cu un avocat ,parerea dumneavoastra este sa imi angajez unul ??? O sa scap mai bine daca angajez unul????
Si de acuma cam cat mai dureaza pana tot procesul pana se finalizează toata treaba asta ca deja de 9 luni imi e destul vreau sa se termine treaba asta
Este recomandat sa angajati un avocat specializat in astfel de cauze daca doriti sa obtineti o solutie favorabila.
Din cate inteleg pana la acest moment nu v-ati exercitat apararea in mod eficent.
In astfel de cauze, in exercitarea dreptului la aparare, inculpatul poate solicita expertiza medico-legala care sa stabileasca daca concentrație de droguri din organism putea duce la alterarea capacității de atenție și concentrare necesare conducerii unui autovehicul.

Nu am facut nici un demers in privinta asta,nu am cerut o a 2 expertiza oricum m-am interesat si in romania nu poate redacta cantitatea doar ca se afla in sânge, in declarație am scris ca sa facut testul de saliva si a iesit negativ deci in momentul acela eram in afara efectului canabis doar am citit ca canabisul persista cel mult 2 3 saptamani in sânge, se va lua in considerare chestia asta ????adică nu ar trebui sa fiu anchetat pentru consum ??

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control ... Disfisher Disfisher Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control de rutina și mi-a fost făcut drug test-ul ieșind pozitiv THC și amfetamina , ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan. ce se va întâmpla cu permisul meu, la ce mă pot aștepta? GeorgeMarafet GeorgeMarafet Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului, Nelamurirea mea e in in ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan și deținere Andrei22121 Andrei22121 Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului și mi a fost găsit și ... (vezi toată discuția)