Va salut pe toti,
Am si eu o problema si daca se poate va rog sa ma ajutati,deci,dupa 5 ani de la divort fosta mea sotie acum recasatorita,solicita partajul,asta insemnand o garsoniera care a fost cumparata in timpul casatoriei fiind trecuti amandoi in act,in calitate de cumparatori.
Mai specific ca avem impreuna un copil care este in ingrijirea ei ,si ca eu am un act legalizat la notariat atasat la dosarul ptr. divort unde trei martori declara ca bani din care am cumparat casa mi-au fost dati ce catre parintii mei ea necontribuind cu nimic.
Ce este de facut in cazul acesta,si care sunt drepturile mele?:-/
Va multumesc foarte mult
Regula este ca bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri comune, existand prezumtia ca sotii au contribuit in mod egal la obtinerea acestora. In situatia dvs. este important de vazut continutul acelui act autentic despre care vorbiti, dar si continutul contractului de vanzare-cumparare privind garsoniera.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj bunuri comune
roberto3
Buna ziua. De curand s-a terminat procesul de divort. Acum am trecut la partaj. Am avut ghinionul de o doamna avocat care nu isi da interesul deloc, nu stiu ... (vezi toată discuția)
Partaj
Mari65
Bun ziua. Am fost casatorita din 1996 pana in 2013 cand am divortat, avand un copil care este impreuna cu mine.Printre alte bunuri si proprietati dobandite ... (vezi toată discuția)
Partaj - ajutor!
Mary65
Buna, am 42 de ani, 21 de casatorie si o fata de 20 de ani. Urmeaza sa introduc actiunea de divort iar mai tarziu partajul. Problema mea este urmatoarea: eu ... (vezi toată discuția)