avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Bună seara! Fosta soție mi-a făcut plângere penala ca am mers la școală copilului, am vorbit cu doamna învățătoare și după program l-am condus pana acasă. Efectiv am mers pe lângă el și bunicul care a venit sa îl ia. (locuiește cu mama la bunicii materni după divorț) L-am condus pana în fata blocului și am plecat. Este interzis sa fac asta dacă nu aveam program de vizita? Nu ma pot apropia de el decât în zilele acelea scrise în hotărârea judecătorească?
Mulțumesc!
Poate sa facă câte plângeri penale vrea. Nu exista ordin de protecție, nu ați încălcat programul pentru ca nu ați luat copilul. Ce se așteaptă sa faceți?, dacă va întâlniți întâmplător pe strada sa treceți pe partea cealaltă ca nu e program?
Fiți serios. Cereți monitorizarea programului apoi executați silit, ajungeți la penalizări și o sa vi-l pună în brate.
Nu, nu este posibil si chiar v-as recomanda sa stangeti aceste probe si sa faceti un eventual proces prin care solicitati schimbarea programului (largit) sau de ce nu... schimbarea locuintei la dvs a copilului fata de faptul ca alieneaza copilul de dvs. Acum depinde si ce efect are comportamentul ei fata de copil... dar oricum ceea ce face este un abuz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tată disperat că nu-și poate vedea de doi ani fetița, deși există hotărâre judecătorească. ce se poate face când mama nu o respectă? markila markila Buna ziua! Pun acesta intrebare pentru un pentru tata disperat care nu si -a vazut fetita de 2 ani ! Desi exista hotarare judecatoreasca pentru program ... (vezi toată discuția)
Fosta soție mă împiedică să-mi vad copilul, ducându-l la alte adrese si ,,instruindu-l" să refuze să mă vadă. ce căi legale am la dispoziție pentru a remedia aceasta situație? Teddy71 Teddy71 Fosta sotie ma impiedica sa imi vad copilul , ducandu-l la alte adrese , si \"instruindu-l\" sa refuze sa ma vada . Ce cai legale am la dispozitie pentru a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca exista un site pe care se pot depune plangeri la protectia copilului. valentina_86 valentina_86 locuiesc in belint de cateva luni,ce e adevarat nu imi prea cunosc vecinii,insa locuiesc la si cu bunica mea si ea mi-a cam zis de fiecare cate ceva.ce m-a pus ... (vezi toată discuția)