avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predare Gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare Gestiune

Buna seara, Am fost angajat pe postul de gestionar aproape 9 ani, de curand am hotarat ca nu mai vreau sa practic aceasta meserie si mi-am depus demisia. Conducerea societatii a hotarat ca nu trebuie sa raman in preaviz conform contract, a hotarat sa raman doar coateva zile pentru predarea activitatilor. Astazi fiind ultima zi, am pus intrebarea, cine preia gestiunea si cine semneaza procesele verbale de predare primire. Conducerea societatii a spus ca nu semneaza nici un document si nici nu vor sa faca inventarierea, desi la depunera demisiei, conform legii, ar fi trebuit sa fie initiata procedura de inventariere. Intrebarea este, ce acuzatii pot sa faca dupa incheierea contrectului de munca si nepreluarea gestiunii. Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
bimbogo, utilizator
Cel mai recent răspuns: bimbogo , utilizator 14:35, 20 Noiembrie 2019
Exista o solutie pe care am intalnit-o in practica unor angajatori.
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Scuze ca nu am inteles, ce fel de solutie?, pentru ei, sau pentru mine?

Cornel Vasile a scris:

Exista o solutie pe care am intalnit-o in practica unor angajatori.

Pentru dvs , si anume , inainte de incetarea c.i.m. puteati efectua dvs o inventariere a bunurilor aflate in gestiune, chiar daca nu aveati cui sa predati gestiunea ... este o situatie pe care am intalnit-o des in practica.
In momentul angajarii pe postul de gestionar, nu am semnat nici o predare-primire gestiune,

Cornel Vasile a scris:

Pentru dvs , si anume , inainte de incetarea c.i.m. puteati efectua dvs o inventariere a bunurilor aflate in gestiune, chiar daca nu aveati cui sa predati gestiunea ... este o situatie pe care am intalnit-o des in practica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare contract individual de munca channaha channaha Buna seara. Am un contract de munca, care expira la 15.06.2012. Astazi am anuntat verbal ca nu mai vreau sa semnez alt contract de munca din motive personale. ... (vezi toată discuția)
Fisa de lichidare Misogina Misogina Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate semna -predarea primirea de gestiune dintre angajat si angajator cu data ulterioara incheierii CIM pe durata ... (vezi toată discuția)
Preluare gestiune papillon papillon Buna seara! In calitate de sef de magazin trebuie sa preiau o gestiune, insa la inventar nu am fost lasat sa particip venind o echipa speciala de la centru ... (vezi toată discuția)