avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS 2015 pentru \"alte venituri\'?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS 2015 pentru "alte venituri'?

Recent mi-a venit o decizie de impunere privind CASS pe 2015 peentru venituri din activitati independente ,categoria de venit "alte venituri".
Ma pot astepta sa primesc si pentru CAS? sau aceasta categorie de venit a fost exceptata la plata CAS in 2015?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: IoanaSVA , utilizator 08:02, 15 Noiembrie 2019
Nu.
adica pot sa rasuflu usurata?
Va multumesc pentru raspuns insa nu inteleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass din chirie mirceani mirceani Detin un imobil de la care primesc primesc venit din chirie. Am depus la ANAF declaratia privind venitul estimat, si am primit recent Decizia de impunere pt ... (vezi toată discuția)
Noi reglementari privind plata cass Ato Ato \\"Guvernul a aprobat in sedinta de astazi un proiect de lege privind anularea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anumite categorii de ... (vezi toată discuția)
Cass pfa activitati independente doina01 doina01 Intrebare: In situatia cand un PFA activitati independente are pierdere , in anii 2007 si 2008 in anul 2009 se reporteaza pierderea fiscala si pentru baza ... (vezi toată discuția)