avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasă.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasă.

Am 15 ani si as vrea sa ma mut într-un apartament cu un coleg . Amândoi lucram si ne-am descurca si cu scoala si cu munca . Vreau sa plec din cauza părinților mei care urla la mine mai mereu si ma lovesc . As vrea sa stiu daca va păți ceva colegul său daca ma pot lua inapoi .
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:30, 15 Noiembrie 2019
Cati ani are colegul?
Poate fi chemat la politie sa dea declaratii, pe tine te poate obliga sa revi acasa...
Cel mai bine... discuta cu cineva de la DGASPC din judetul in care locuiesti si. in functie de varsta colegului, sa ramai in ingrijirea lui.
Alte rude la care te-ai putea muta nu ai?
Mai poti suna si la "telefonul copilului"si povesti celor de acolo prin ce treci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa Mariaccc Mariaccc Bună. Am 17 ani și mi-aș dorii sa plec de acasă la prietenul meu. Dar înainte de toate astea țin sa menționez povestea tragica a vieții mele. De la ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)