avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificat acte casa parinteasca marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificat acte casa parinteasca marturie mincinoasa

Buna ziua! Sper sa ma ajutati sa inteleg o situatie neplacuta
Suntem 3 frati, dintre care unul in Italia, iar 2 in Romania. Mama a facut mereu diferenta intre noi, in sensul ca a avut mereu un favorit. La casa parinteasca, fratele favorit a avut dreptul jumatate, iar cealalta jumatate se impartea in 3, pana de curand cand mama a trecut casa pe numele favoritului, fara semnatura celui din Italia. Avand 2 martori mincinosi, care au atestat ca suntem doar 2 frati si nu trei. Ce pot face in cazul acesta? Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Succesiunea!!! ANICA FORTE ANICA FORTE Buna ziua! As avea si eu o problema cam complicata legata de o casa parinteasca.Sunt 4 frati,dintre care doar 2 sunt frati cu acelasi tata(sunt frati numai ... (vezi toată discuția)
Mostenitori,drepturi de proprietate!buna ziua! in urma cu an tatal meu a decedat dar el nu a lasat ... criss_291994 criss_291994 Buna ziua! In urma cu an tatal meu a decedat dar el nu a lasat niciun testament,singurul bun care ar putea fi disputat ar fi garsoniera in care am locuit inca ... (vezi toată discuția)
Impartire casa in urma decesului unui membru monica1985 monica1985 Buna seara, As avea, daca se poate, sa ma ajute cineva cu niste raspunsuri la urmatoarea problema:...de curand, unchiul meu a decedat in urma unui infarct ... (vezi toată discuția)