Buna ziua,
Am un coafor la parterul blocului si binenteles parcarea din fata blocului este mai tot timpul ocupata de cei care vin la coafor, nu mai spun de cei care parcheaza astfel incat incomodeaza si blocheaza masinile locatarilor.
Parcarea este alocata mai multor blocuri si cred ca ar fi corect ca cei care vin sa parcheze la strada unde sunt locuri mai multe de parcare.
Situatia este asa de multi ani si a devenit din ce in ca mai deranjanta avand in vedere traficul in parcarea blocului si asa destul de mica.
Ce se poate face ?
Ce se poate face ,in raport de ce aspect ?
impotriva acelora care parcheaza in locul detinut de proprietari,legal se pot sesiza organele de politie teritoriala
ideal ar fi ca administratorul /patronul coforului sa solicite la primarie alocarea de locuri de parcare
Domnu Amza,
Oamenii au dreptate, insa daca cineva responsabil vrea sa faca ceva, se poate.
Adevarul este ca si cei/cele care vin la coafor, au impresia ca lor li se cuvine si jumatate din oras si daca ar putea ar intra cu automobilul chiar lana scaunul coafezei. De ce sa parcheze la 25-30 m pe strada unde sunt locuri libere, doar vin la coafor sa-mi fac freza, stiti voi cine sunt eu? Ei, chiar cine esti dumneata frate ?
Acolo ar trebui transata treaba intre as. prop., consiliul local, iar patronul coforului sa-si inchirieze, pe timp de zi 2-3-4 locuri de parcare...