avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Vineri seara in parcarea din fata blocului am dat cu spatele si am atins masina vecinului meu . I-am indoit numarul,s-a crapat suportul numarului si o fina zgarietura deasupra numerului.Domnul are un hundai ix35 si spune ca daca incheiem conventia amiabila el o repara la alianz tiriac,ca o sa schimbe toata bara din fata care se comanda din coreea si care e foarte scumpa.iar eu voi plati RCAul in anii urmatori f mult,cat timp voi avea masina. A doua varianta,spune dansul, ar fi sa o retuseze dansul intr-un service iar eu sa achit schimbarea numarului si retusul in service, care spune dansul ar fi in jur de 1000-2000 lei.Tin sa va specific ca am masina din 2008 si am B8, deci fara daune.Deci daca completez formularul il inmanez in 24 ore,adica pana sambata seara?Si voi avea o penalizare la polita viitoare de 20%, timp de un an, sau e cum spune domnul, ca voi plati RCAul f mult, timp de multi ani?Adica voi trece la B6 bonus?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 14:43, 20 Noiembrie 2019
Veți trece la B7.
Veți plăti mai mult cu 10%.

Citiți acest topic pentru mai multe info.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu avarii Nicoleta32465567543 Nicoleta32465567543 Buna seara! Astazi in jur de ora 16:00 eu si o dubita ne.am atins foarte usor adica doar s-a murdarit masina, atat a mea cat si a celui pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Acțiune in instanță îndreptată către deținătorul poliței rca pentru accident minor = asiguratorul rca nu a efectuat costurile suportate prin polița casco eu4ok eu4ok Buna ziua, Am avut un accident minor acum 11 luni - mașina mea atins bara altei mașini si s-a produs o zgârietura aproape invizibila pe un colț al ... (vezi toată discuția)
Accident rutier kolo kolo Buna seara! am o masina inmatriculata in Anglia si intr-o seara am derapat pe gheata si am avariat usor ,intr-o parcare, 2 masini parcate regulamentar. Eram ... (vezi toată discuția)