Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Vineri seara in parcarea din fata blocului am dat cu spatele si am atins masina vecinului meu . I-am indoit numarul,s-a crapat suportul numarului si o fina zgarietura deasupra numerului.Domnul are un hundai ix35 si spune ca daca incheiem conventia amiabila el o repara la alianz tiriac,ca o sa schimbe toata bara din fata care se comanda din coreea si care e foarte scumpa.iar eu voi plati RCAul in anii urmatori f mult,cat timp voi avea masina. A doua varianta,spune dansul, ar fi sa o retuseze dansul intr-un service iar eu sa achit schimbarea numarului si retusul in service, care spune dansul ar fi in jur de 1000-2000 lei.Tin sa va specific ca am masina din 2008 si am B8, deci fara daune.Deci daca completez formularul il inmanez in 24 ore,adica pana sambata seara?Si voi avea o penalizare la polita viitoare de 20%, timp de un an, sau e cum spune domnul, ca voi plati RCAul f mult, timp de multi ani?Adica voi trece la B6 bonus?Va multumesc!
Accident rutier
kolo
Buna seara! am o masina inmatriculata in Anglia si intr-o seara am derapat pe gheata si am avariat usor ,intr-o parcare, 2 masini parcate regulamentar. Eram ... (vezi toată discuția)