avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie / concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie / concediu medical

Buna seara ,
Sunt in concediu medical de o săptămâna pana pe data de 12 decembrie ..marti(19.11.2019) ar fi ultima zii la actualul loc de munca iar de pe data de 20.11.2019(miercuri ) ar trebui sa încep la alta companie .
As dori sa știu cum se procedează ..dacă îmi este plătit de la actuala firma sau este nevoie sa merg și la viitorul angajator cu concediul medical ..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 17 Noiembrie 2019
C.i.m. cu ce articol urmeaza sa va inceteze ?
Pf nu știu exact
Dar încetează de acordul părților
Pana la data incetarii c.i.m.,concediul medical va fi platit de catre actualul angajator ...inainte de a incepe munca la noul angajator , il anuntati ca sunteti in concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie / concediu medical mds18car mds18car Buna seara , Sunt in concediu medical de o săptămâna pana pe data de 12 decembrie ..marti(19.11.2019) ar fi ultima zii la actualul loc de munca iar de pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cu acordul partilor in timpul concediului medical al salariatului sabinna sabinna Poate inceta contractul individual de munca cu acordul partilor in perioada de concediu medical al salariatului ? Nu e vorba de concediere..... (vezi toată discuția)