avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popriri si executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

Popriri si executari silite

Buna ziua. In urma cu aproximativ 2 ani, soțul meu a fost executat silit de un executor judecătoresc. În urma executării, s-a înființat o poprire pe contul salarial in valoare de 50% din veniturile salariale. Luna aceasta in schimb, am putut folosi salariul integral al soțului. Este posibil sa fie o greșeală a băncii, sau s-a desființat poprirea? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:07, 7 Decembrie 2019
Cel mai bine intrebati banca sau angajatorul. Probabil s-a ridicat poprirea
Up

Andreea Miulescu a scris:

Buna ziua. In urma cu aproximativ 2 ani, soțul meu a fost executat silit de un executor judecătoresc. În urma executării, s-a înființat o poprire pe contul salarial in valoare de 50% din veniturile salariale. Luna aceasta in schimb, am putut folosi salariul integral al soțului. Este posibil sa fie o greșeală a băncii, sau s-a desființat poprirea? Mulțumesc!

Din pacate nu pot întreba eu. Contul de salariu este al soțului iar eu nu sunt imputermicita pe cont si nu mi se vor furniza detaliile. Soțul mai are un cont de diurnă, dar pe acesta nu a fost pusă poprire.

Casa de Avocatura “Toader, Georgescu si Asociatii a scris:

Cel mai bine intrebati banca sau angajatorul. Probabil s-a ridicat poprirea

Să întrebe soțul pe angajator, dacă a primit adresă de ridicare a popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a ridicat poprirea. Andreea Miulescu Andreea Miulescu Buna ziua. In urma cu aproximativ 2 ani, soțul meu a fost executat silit de un executor judecătoresc. În urma executării, s-a înființat o poprire pe ... (vezi toată discuția)
Dubla poprire, solutii pentru deblocarea contului cornel selaru cornel selaru In urma neplatii unui credit am fost executat cu poprirea a o treime din salariu. DE ACORD! Problema este alta ..Unitatea la care sunt angajat a facut ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sgabriel sgabriel buna ziua, In cazul in care exista o poprire pe un cont in cat timp de la incasarea banilor banca are obligatia sa vireze respectiva suma in contul ... (vezi toată discuția)