avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda auto platita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda auto platita

In data de 8.03.2011 am primit o amenda de la Poliția Buzău,pe care am platit-o la Primăria Bârlad in aceeași zi. Fiind vineri și nu am riscat să ajung la Primăria Murgeni, un oraș fosta comuna, și să nu găsesc pe nimeni. Am primit înștiințare de plata pt acea suma de la Primăria Murgeni unde aveam atunci domiciliul că figurez cu aceasta amenda neplătită in luna octombrie, abia acum mi-a trimis sora o poză cu înștiințarra. Acesta discuție am mai avut-o acum 2 ani,când mama nu putea plăti impozitul pe casa și terenuri din cauza acestei amenzi. Atunci a plătit impozitul, am vorbit la telefon cu vicepremierul, am trimis dovada plății, dar din păcate nu mai găsesc dovada trimiterii.Din august 2011 am domiciliul în Râmnicu Vâlcea. Din fericire am păstrat procesul verbal și dovada plății. Și aș dori să știu ce pot face pt a fi ștearsa aceasta amenda de circulație din baza primăriei. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 08:33, 18 Noiembrie 2019
Trimiteți dovada plății prin poștă, copie, cu confirmare de primire sau pe email, scanat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare obligatie de plata pentru amenda platita in termen de 48 ore patraule2 patraule2 Buna ziua, pe ghiseul.ro apare o obligatie de plata pentru o amenda de circulatie in Bucuresti cu PV datat vineri la 19:30, amenda platita pe ghiseul.ro marti ... (vezi toată discuția)
Plata amenda circulatie online!!! mihai15mai mihai15mai Buna seara, Scuze daca nu am postat unde trebuie in forum sunt destul de nestiutor in domeniul asta. In week-end am luat un radar undeva la iesirea dintr-o ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)