avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Concediu de risc maternal

Buna seara. Sunt in concediu de maternitate. Fetița împlinește 2 ani in 15.01.2020. Am fost solicitată sa ma întorc mai devreme cu o luna pentru ca soțul sa își poată lua luna aceea de paternitate și el. Între timp am rămas însărcinată. Momentan sun internata in spital pe perfuzii din cauza grețurilor din sarcina sub forma severa,. Tot așa am fost și cu cealaltă sarcina,motiv pentru care de la 7 săptămâni de sarcina am fost tot in concedii medicale, iar apoi am primit concediu de risc maternal, pana am intrat in prenatal. Angajatorii mei sunt oameni de buna credinta, îmi cunosc situația, ma înțeleg dar nu as vrea sa creadă ca profit de bunătatea lor,. De aceea as vrea sa știu care e temeiul legal in care as putea intra direct după reangajare, in concediu de sarcina cu risc, știind clar ca nu o sa pot fi in stare sa prestez serviciile care îmi revin. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 21:03, 18 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Ati mai pus intrebarea.
Cand cineva raspunde la intrebarea dvs., posteaza in topicul deschis de dvs., primiti o notificare, pe adresa de mail folosita la inregistrare, ce duce la acest raspuns.

Aveti raspunsurile mai jos
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Nu mai repostati aceeasi discutie. Daca sunt alte pareri veti primi mesaje la discutia initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din concediu de maternitate in altul de risc maternal LIlenuca LIlenuca Buna seara. Sunt in concediu de maternitate. Fetița împlinește 2 ani in 15.01.2020. Am fost solicitată sa ma întorc mai devreme cu o luna pentru ca soțul ... (vezi toată discuția)
Risc maternal ANCA. P. ANCA. P. Bună ziua. Sunt insarcinata în săptămâna 14. Sunt angajata și azi mi a venit raportul de la locul de munca in care se specifica, în funcție de fisa ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului??? babaadriyana25 babaadriyana25 Buna ziua ! Am o fetita care in 30 august 2016 implineste 2 ani. Dupa un concediu de cresterea a copilului de 23 de luni ar trebui sa ma intorc la serviciu in ... (vezi toată discuția)