avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumul pensie-salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumul pensie-salariu

Astept decizia de pensionare pentru limita de varsta redusa proportional cu timpul lucrat in grupe de munca. Ce trebuie sa fac dupa primirea deciziei avand in vedere ca vreau sa lucrez in continuare cumuland pensia cu salariul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 19 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atentie : la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare, contractul individual de munca existent inceteaza de drept.

Pentru continuarea activitatii, va trebui sa incheiati un nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) ... Aldea Mariana Aldea Mariana Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) vechime pot lucra în continuare? Po lua și pensie și salariu? (vezi toată discuția)
Pensionare ContSters48681 ContSters48681 Buna ziua. Am bagat dosarul de pensionare. Mai trebuie sa lucrez pana imi vine decizia sau nu e obligatoriu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. in caz de pensionare anton981 anton981 Buna ziua . In 11 iulie imi pot depune dosarul de pensionare . As dori sa stiu daca imi mai pot desfasura activitatea pana la primirea deciziei de la Casa de ... (vezi toată discuția)