avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract de munca

Daca urmeaza sa fiu dat in somaj pe motiv de restrangere a activitatii mai beneficiez de concediu de odihna,patronul mi-a spus ca nu-mi poate da concediu....mentionez ca am lucrat la firma respectiva 10 luni.
Cel mai recent răspuns: habibi , utilizator 18:33, 4 Iunie 2006
Tre'buie sa ti se plateasca banii pe co proportional cu durata lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna vasyviasu vasyviasu Sunt angajat la o firma din 18-02-2014 si as dori sa aflu daca beneficiez de concediu de odihna pana la sfarsitul anului si cate zile de concediu am dreptul? (vezi toată discuția)
Plata co balasaf balasaf Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema> am lucrat 2 luni si 2 sapt intr-o scoala (sunt profesor),iar contabila m a sunat azi sa ma informeze ca ea ... (vezi toată discuția)
Numar zile concediu de odihna mincinosul mincinosul Buna seara, am 9 ani vechime in munca , si doresc sa aflu cite zile de concediu de odihna am dreptul in cazul in care relatiele mele de munca cu firma la care ... (vezi toată discuția)